Na pětadvacátém ročníku Dnů chleba, který se konal před začátkem prázdnin v Pardubicích, nechyběla ani pekárna Nopek, respektive nechyběly naše čerstvé výrobky. Akce byla tentokrát přístupná široké veřejnosti, ochutnávaly se speciality, k prohlédnutí byla jedinečná chlebová výstava a zájemci mohli nahlédnout pod pokličku pekařského řemesla.
Jubilejního ročníku se zúčastnily stovky pekařských odborníků z celé České republiky. Součástí byl bohatý doprovodný program. Lidé mohli nakoupit nejrůznější druhy chleba a dalších pekařské speciality na místním jarmarku. Na náměstí byla k vidění funkční polní pekárna, která v minulém století prý sloužila vojsku a přímo v terénu zvládla upéct až dva a půl tisíce porcí chleba denně! Děti mohly zaměstnat své šikovné ručky v dětské pekárně, kde tvarovaly a pekly své výrobky.
Vraťme se však k výrobku, který vlastně Dny chleba oslavují, tedy k chlebu. Už od nás víte, že Nopek peče řadu druhů chleba s různou gramáží. Dobrý český chléb bývá označován jako "rodinné stříbro", jehož kvalitu a tradici bychom měli udržovat i pro budoucí generace. To, že mezi sebou každý rok pekaři soupeří, čí chléb bude nejlepší, významně přispívá k tomu, aby byl chléb stále kvalitnější a kvalitnější.
Pečivo a chléb zejména je zásadním artiklem, který Nopek svým zákazníkům nabízí a bude nabízet i nadále. My v pekárně Nopek chceme pro své klienty vždy jen to nejlepší a nejkvalitnější. Přejeme si, abyste se vy, naši zákazníci, vraceli právě pro NÁŠ chléb. Jsme Nopek, vůně a chuť.